Xanthippe is de aangewezen oplossing voor studiebegeleiding

Studiebegeleiding als oplossing

Onze dochter kwam bij mevrouw Hinda van Xanthippe terecht nà ernstige studieproblemen op school.

Het is moeilijk om als ouder uit te leggen waarom je kiest voor privé-onderwijs. Het was voor ons nog moeilijker vermits wij al jaren nauw betrokken waren bij het traditionele onderwijs.

Maar toch onze dochter miste een aantal vaardigheden (rekening houdend met haar leeftijd) die best op korte termijn bijgestuurd werden.

Zoveel bijgebracht

Onze ervaring met privé-onderwijs is uitermate positief. Het is voor ons een grote geruststelling vast te stellen dat onze dochter kon rekenen op mevrouw Hinda, als privé-school. Xanthippe heeft onze dochter al zoveel bijgebracht (zowel menselijk als inhoudelijk).

Het is zeker ook geen toeval dat Xanthippe onder leiding staat van een gedreven vrouw met een énorme dosis geduld, doorzettingsvermogen, discipline en deskundigheid.

Het dagdagelijkse voorbeeld van mevr. Hinda heeft zeker ook bijgedragen tot een gunstige evolutie bij onze dochter. Voor mevr. Hinda hebben we wel nog één raad: neem zelf regelmatig tijd voor vakantie, want U zet zich in voor 200 %.

Dank u wel

Wij besluiten hier dan ook met: dank voor al hetgeen U deed voor onze dochter en proficiat met het behaalde resultaat.

De prijs die we voor deze begeleiding betaalden was voor ons niet weinig. Zeker in het begin hadden wij heel wat vragen. Wat zal dit opleveren? Naarmate de tijd vorderde hebben we kunnen vaststellen dat deze studiebegeleiding méér dan de moeite waard was.

Als teken van onze erkentelijkheid en in overleg met mevr. Hinda, kan U bij ons terecht voor vragen die U ongetwijfeld zult hebben, als U staat voor de keuze: is Xanthippe een aangewezen oplossing voor studiebegeleiding?

Uw diploma halen onder studiebegeleiding?

Vul dan onderstaande gegevens in en we contacteren u snel terug.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook

Bel nu
Route