ONE-TO-ONE studiebegeleiding

Xanthippe is gespecialiseerd in studiebegeleiding voor leerlingen en studenten uit:

  • ASO
  • BSO
  • TSO
  • Hogeschool
  • Universiteit

Alle algemene vakken vanaf het 1e secundair tot en met universitaire studies worden onderwezen. Een grote troef is dat we steeds ONE-TO-ONE en volledig à la carte werken.

Bij Xanthippe gaat het om meer dan enkel lesgeven. Er is voor elke jongere een complete en gepersonaliseerde begeleiding. Daarnaast worden de jongeren ook mentaal sterker en zelfbewuster gemaakt. Hierdoor vergroten hun slaagkansen. Door het geloof in eigen kunnen te stimuleren, stijgt meteen ook hun eigenwaarde.

De jongere staat bij Xanthippe altijd centraal. A priori is niemand potentieel uitgesloten voor begeleiding bij Xanthippe. Cognitieve selectiecriteria zijn quasi onbestaande. De mogelijkheden van de jongeren worden situatie per situatie bekeken. Iedereen wordt geholpen op zijn of haar eigen niveau. Jongeren die niet over de nodige fysieke of intellectuele aanleg beschikken – spijtig genoeg -, verplichten onder een bepaalde druk te presteren, zou ronduit verschrikkelijk én nefast voor hun persoonlijkheid zijn.

Ons aanbod

Examencommissie


Studiebegeleiding met maximale slaagkansen voor het behalen van het diploma secundair onderwijs voor de Examencommissie.

Toelatingsproef arts en tandarts


Grondige studiebegeleiding ter voorbereiding van het toegangsexamen arts en tandarts in juli.

Studiebegeleiding en bijlessen


Studiebegeleiding en bijlessen voor alle algemene vakken vanaf het 1e secundair tot en met de hogeschool en universiteit.

Wenst u ook studiebegeleiding
op maat?

Neem gerust contact op. We bekijken samen de mogelijkheden.

Bel nu
Route